Novo Vijesti

ŠOKANTNA ISPOVEST MUSLIMANA KOJI JE CECI ODUZEO NEVINOST: “PATILA JE ZA MNOM, BILA MI JE LJUBAVNICA DOK SAM BIO OŽENJEN – ARKAN NAS JE ZATEKAO NA KAMARI!” (FOTO)

Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji čiji je i privatni život jako interesantan javnosti i medijima još od kada se udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je u devedesetim govinama bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji a haški tribunal ga je tražio zbog ratnih zločina koje je sa svojom paravojnom formacijom napravio na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske u krvavom ratu koji se desio tada.

Arkan je ubijen prije 21 godinu a Ceca je sve donedavno bila sama i svi su mislili da će tako ostati do kraja njenog života sve donedavno, dok se nije saznalo da ljubi devet godina mlađeg Bogdana Srejovića. Mnogi su se iznenadili zbog ove veze jer Bogdan niej ni nalik na žestoke momke koji su Cecu privlačili u mladosti.

Ona je prije braka sa Arkanom bila ludo zaljubljena u Hajrudina Haru Samardžića koji je bio vlasnik lanca diskoteka u Švajcarskoj a upoznali su se kada je Ceca nastupala u jednoj od njih. Kako je on pričao sviojim prijateljima Cerci je bio prvi i oduzeo joj je nevinost a u vezi su bili oko godinu i po dana ali su se zbog nacionalnih razlika razišli.

Iako Ceca ne voli da priča o ovoj vezi jednom prilikom je priznala da je ona bila stvarna i da su se Haro i ona razišli mirno.  S druge strane on je pričao kako ga je ona proganjala iako je bio oženjen i da su bili u vezi i kada je ona počela da hoda sa Arkanom te da ih je jednom zatekao i zajedno.