Novo

ŠOKANTAN PREOKRET! Dalila OSTALA BEZ STANA preko noći! Bilo joj obećano, ali NIJE ISPUNJENO! SVE JE BILA NESLANA ŠALA?!

I danas pišemo o Zadruzi, najgledanijem rijalitiju, a iako se peta sezona već prošle sedmice završila, u medijima su tek sada počele da se dešavaju veoma zanimljive stvari, jer svakog dana imamo novosti koje se odnose na bivše zadrugare, koje novinari prate u stopu, a mnogi vole da kažu da nakon završetka rijalitija počinje pravi rijaliti, i bili su upravu.

Kako ste zaključili pisat ćemo o Dalili koja ne prestaje da bude glavna tema kako u medijima, tako i na društvenim mrežama, a najviše imamo priliku da vidimo velike osude naroda. Međutim, bilo je i onih koji su stali na njenu stranu i dali joj svoju podršku, a vjerujemo da se sjećate jedne gospođe sa Banovog brda koja je nazvala u emisiji “Pitam za druga”, koja je išla uživo, a tada ona je rekla kako će svoj stan da prepiše Dalili:

“Imam jednoiposoban stan na Banovom brdu, i pobedila ona ili ne pobedila, završne večeri, zovem vas lično – tebe Panda, tvoju televiziju i taj stan što imam prepisaću ga Dalili. Ako on ostane sa njom biće pola njemu pola njoj, ako ne ostane sa njom stan prepisujem Dalili”, rekla je ona, dok je vidno začuđeni voditelj rekao: “Prepišite meni stan, kakva Dalila, evo otići ću ja da prevarim muža!” našalio se on, a kako stvari stoje, izgleda da Dalila ipak ništa nije dobila s obzirom na to da je po završetku rijalitija ona riješila da iznajmljuje stan sa Marijanom Zonjić u Beogradu. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.