Novo

ŠOK : VIKI OSTAVLJA ĆERKU ZBOG MARKA: Skandal dobija novi epilog

Veze koje nastanu u rijaliti programu svakako su one koje budu i nakon okončanja istog zapamćene , te nešto što vam prvo padne na pamet kada čujete za neku osobu . Upravo takva je bila i veza Marka i Viki , turbulentna i agresivna , a ishod u končanici je krajnje jeziv. Naime , njihv dvoje su kako smo već istakli imali turbulentan odnos u kojem je Viki ostala trudna , ali je Marko bio protiv toga , pa se na sve načine trudio da ona abortira.

Toliko je sve tišlo predaleko da je se čak i njegova porodica umeššla ,pa su bez manjka načina da ga izvuku iz rijaltiija , lažirali smrt njegovog oca Franje. Kada je reč o njjima dvome , oni su se kleli da više neće biti zajedno , ali što se nije pokazalo kao istina kada su napsutili oboje belu kuću. Naime , svakako da su se videli po izlasku iz rijaltiija , ali ono što je još šokantnije , a kako smo uspeli da saznamo jeste da Viki planira da ostavi ćerku iz ptvog braka upravo zbog MARKA. – Marko je slao Viktoriji poruke i molio je da popričaju o svemu. Pravdao se da je bio nepromišljen i da je pao pod uticaj drugih ljudi. Nije mnogo prošlo, a Viki mu je oprostila i lažiranje očeve smrti, i uvrede i udarce, ali i traumu kroz koju je prošla posle abortusa. Kada je porodici saopštila svoju odluku, njenu babu Reginu umalo je izdalo srce! Ona nikako ne može da prihvati Osmakčića za zeta. Pokušala je na sve načine da ubedi unuku da još jednom razmisli, ali od toga nije bilo vajde – kaže izvor za “Svet” i dodaje:

– Viki je toliko zaljubljena da je spremna da ostavi sve zbog Marka, čak i rođeno dete. Verujte, ona bi i sad na sva zvona proširila da su ponovo u vezi, ali ju je Marko zamolio da sačekaju dok se ne slegne prašina. Neće ovo na dobro izaći, Stojan i Regina joj neće oprostiti ako ode sa Markom jer veruju da će je opet šutnuti – zaključuje izvor.