Novo Vijesti

ŠOK UŽIVO! JOVANA NAPRAVILA HAOS U STUDIJU: ŽENA POČELA DA IZVODI STRIPTIZ U PO EMISIJE, gosti se za glavu vataju, šta je ovo majko mila je li ona tačna?! (VIDEO +18)

Posljednjih desetak dana je glavna tema svih medija u Srbiji otkaz koj je voditeljka Jovana Jeremić dala na televiziji Hepi gdje je vodila jutarnji program. Nakon deset godina rada u ovoj TV kući Jeremićka je odlučila da ode a kao razlog je navela svoju kćerkicu koja ima skoro tri godine i koju je zbog posla zanemarivala.

Međutim niko nije povjerovao u njen riječi i tražili su se skriveni razlozi pa se tako moglo pročitati kako je u ljubavnoj vezi sa Milomirom Marićem što su oboje demantovali a Jovana je rekla da je ona na Marića uvijek gledala kao na očinsku figuru. Dodala je i da su ostali u jako dobrim odnosima te da se čuju telefonom svaki dan.

Također puno se piše i o njenom prelasku na drugu televiziju najviše se spominju TV Pink i TV Prva mada Jovana još ništa nije htjela da otkrije samo je rekla da ponude stižu sa svih strana i da joj nude nevjerovatne iznose ali da će sve razmotriti. Pošto je sada glavna medijska ličnost u zemlji pozvana je da gostuje u Amidži šou kod voditelja Ognjena Amidžića i tamo je napravila pravi rusvaj.

Prvo je govorila o intimnim odnosima i rekla kako je nevinost izgubila tek kada je imala 24 godine a zatim je ustala i počela da izvodi perfomans koji je kako je rekla satima spremala upravo za Amidžića. Tada je počela da se uvija i da tverkuje a na kraju je počela i da se skida. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu.