Vijesti

ŠOK U HRVATSKOJ! Umrla je.. SVI SMO SLUŠALI NJENE PESME! Kolege i obožavatelji u neverici: “Spavaj mirno, dušo draga…”

U nastavku današnjeg članka jedna jako otužna vest koja nam dolazi iz Hrvatske koja se mora oprostiti od Kasandre, pevačice koja je žarila i palila dens scenom 90 ih godina prošloga veka. Davorka Ručević Kasandra imala je samo 55 godina, a vest o njenoj smrti potvrdio je poznati hrvatski menadžer Zoran Škugor. Kasandra je bila kao što smo već napisali velika dens zvezda 90 ih godina, kada je ova scena bila na vrhunccu u celoj regiji. Njena dva najveća hita su obrada pesme od Prljavog kazališta “Sladoled” i pesma “Kazna”.

Na društvenim mrežama ovog utorka mnogobrojni fanovi ali i ostali poklonici njene muzike krenuli su sa rečima oproštaja od ove velike pevačice. Prema poslednjim informacijama uzrok smrti poznate pevačice još uvek nije poznat. Njena karizma i nastup definitivno nikoga nije ostavljao ravnodušnim, a njeni nastupi su bili jako dobro posećeni u to vreme. 

Renato Đosić poznati muzičar na fejsbuku je napisao “Nisam mislio da ću ovo ikada da podelim, ali eto, ipak je došlo vreme za tako nešto. Baš pre par dana smo se čuli porukama, bilo je sve u redu, zaista sam u šoku. Spavaj mirno draga Kasandra. “Napustzila nass je glazbena ikona koja nikada nije zasjala u svom punom sjaju. Stvarno ne znam šta se zapravo dessilo sa njom”, napisao je na svom profilu Bernard Kumić.

Ivana banfić, njen veliki suparnik iz tih dana u 90 godinama, se također oprostila od Davorke na svom Instagram profilu.Kako je izjavila zza hrvatske medije, njena majka je izjavila da je Davorka umrla u snu. Sećate li se vi Kasandre?