Novo

ŠOK: TEŠKO OBOLEO… Srceparajuća objava Miloša Bojanića, svi šalju podršku (FOTO)

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj javnoj ličnosti koja je dugi niz godina prisutna na našoj javnoj sceni . Naime , reč je o Milošu Bojaniću , a njegovo zdravlje je pre 12 godina bilo itekako ugroženo , jer je se ovaj pevač po izlasku iz popularnog rijaliti programa Farama susreo sa nizom stresova. Naime , sve ono što je preživeo u rijalitiju na njegab je itekako ostavilo uticaja , te dovelo ddo toga da se folker razboli. U jednom trenutku je bukvalno došlo do borbe za životom.

Dakle , Bojanić je oboleo od Melanoma , a prvi simptom je bio taj što mu je se na koži pojavio jedan plik. Lekari su ga poslalai odma na pretrage , te je se uspostavilo da se nažalostradio o kanceru . On je tada imao najveću podršku supruge i sinova , te mu nije preostalo ništa nego da se bori. – Ceo život mi je tada prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. Imao sam neki plik na stomaku i pri prvom pogledu na njega doktorka je znala da je u pitanju rak kože. Rekli su mi da može da se vrati, ali ja se ne plašim, jači sam od raka – ispričao je pevač za Svet, pa otkrio šta su mu lekari rekli da je uzrok bolesti.

– Meni je doktor rekao da su nas bombardovali osiromašenim uranijumom i da je ogroman broj ljudi oboleo od raka. Pitao sam ga kako je to moguće kad je od bombardovanja prošlo dosta godina, on mi je rekao da je u hrani i u svemu oko nas osiromašeni uranijum, a da koža kao organ pamti, zbog čega sam oboleo od melanoma. Pitao me je i jesam li doživeo neki veliki stres. Naravno da jesam, bio sam u „Farmi“ tri meseca i to što sam ja preživeo nije doživeo živ čovek u Srbiji. Tako da je i stres uticao na moju bolest. Dva puta sam operisa – objasnio je Bojanić