Showbizz

ŠOK! SVI ČESTITAJU, A OGLASIO SE I HARIS: Rada Manojlović progovorila o TRUDNOĆI – “Potpuno je spontano ispalo”

U nastavku današnjeg članka govorimo o domaćoj estradi i dešavanjima na istim. Svi pevači ovih dana, ali i prethodne dve nedelje to jeste od početka decembra uuživo snimaju emisije za najluđu noć u godini. Pored toga rade se i pripreme za nobvogodišnje koncerte, a skoro svi su dogovorili gaže za 31 i 1 januar 2022 godine. Međutim, imamo i izuzetke, to jeste one koji će da odmaraju za Novu godinu, to jeste dočekaće novu godiinu na nekoj od luksuznih destinacija.

Jedna od njih je i Rada Manojlović, koja je pre par dana daa intervju za jedan srpski portal, u kojem je pričala o godini koja je polako iza nas, kao i planovima za narednu godinu. Rekla je da je godina bila polovična što se tiče poslovnog uspeha, ali da se sve preokrenulo još u novembru kada je krenulo snimanje novvogodišnjih emisija, a najluđu noć će da dočeka na Zlatiiboru, i to radno.

Nakon toga idu koncerti za Božić, a već je dogovorila Nemačku za 7 januar, a što se tiče privatnog života, nije istina da se rastala od Harisa brkovića, i da je sve po tom pitanju po planu i progrmau. Za venčanje još uvek ništa nije rekla, ali je naglasila i dalje da je to samo list papira, tako da im je i ovako lepo.

Najvežu pažnju izazvala je njena poslednja fotka na Instagramu gde se drži za stomakk, koji je malo vveći od očekivane radine linije. Mnogi su posumnjali da je Rada u drugom stanju, ali je rekla da se ipak samo malo bucnula i to bi bilo to.