Novo Vijesti

ŠOK : PONOVO JOJ META ANĐELO: SADA GA ZAVODI I JAVNO : Svi bruje o POTEZU DALILE

U nstavku današnjeg članka govorit ćemo o rijalti programu , a koji je psolednjih godina okupirao javnost , te ih vešto drži prikovane za male ekrane. Naime , jedan od najpopularnijih na našim prosotrima proteklih godina je rijaliti Zadruga , a koji je po mnogo čemu specifičan , te se izdvaja od drugih. Naime , svake godine obaj rijaltii obori sve rekorde gledanosti , te svake godine imamo priču koja šokira javnost , te više ne razmišljamo o tome da nas išta moće da iznenadi. Svakako je Dalila ona koaj je obeležila petu sezonu , a sve jer je svog muža Dejana prevarila , te se posle mesec dana upustila u ljubavni odnos sa Filipm.

Iako su njihovu vezu mnogi nazivali vanserijskom , mi smo uspeli da ispratimo sve osim ljubavi , te su njiihovi brutalni okršaji bili svakodnevnica. Pored Filipa , jedno vreme pažnju joj je privukao i Anđelo Ranković , ali njihov odnos nije opstao zbog pritiska jvnosti. Od trenutka kada je napsutila imanje , dosta je aktivna po društvenim mrežama , pa je jučer u jednom lajvu škirala javnost kada je istakla da joj u kući u Šepku fali bivši muž sa kojim je živela. Također je istaklada danas putuje zajedno sa Marijanom na odmor , kao i da jedva čeka.

Dakle , ona je objavila fotografijus vojih nogu , te napisala : Marijana, ove nogice se sutra sunčaju zajedno u paketu sa tvojim – napisala je Dalila. Javnost je svakako ovaj njen potez prokomentarisala kao da ima skivenu poruku , te da Dalila u psolednje vreme jako esto fotografiše stopala . Opšte je poznato da su lepa ženska stopala Anđelov fetiš, pa se tako mnogi pitaju da li Dragojevićka ovako pokušava da ga zavede. Da li je ovo istina ili puka slučajnost, ostaje da saznamo.