Novo

ŠOK! PECA UCENIO MAJU? Zbog ovoga je Taki morao da prihvati ćerkinu vezu

Jedan od parova koji s trenutno u top 5 i nteresovanja javnosti su Peca i Maja Marinković , a sve jer je se Maja upustila u odnos sa mućem svoje do tog trenutka najbolje drugarice. Međutim , iako se oko njjih vodi medijski rat , oni baš i ne mare za komentare , te trenutno uživaju na Crnogorskom primorju. Dakle , nevenčani suprug Aleksandre Subotić trenutno Maji ispunjava sve želje, ali i ona isto tako sve radi što joj on traži.

Upravo to je jedan od razloga zbog kojeg je ona prekinula kontakt sa svima koji ih nisu podržavali , jer je upravo Peca to od nje zahtevao , pa je isto tako mogao da prođe i Taki , majin otac , pa ej se nakon dugo negiranja morao da pomiri sa tom činjjenicom , ili inače gubi dete. – Peca je zabranio Maji kontakt s novinarima, ali i sa svim njenim prijateljima i poznanicima koji ne podržavaju njihovu vezu. Smatra da ne treba ni da se čuje ni viđa sa osobama koje ih ne prihvataju kao par, pa makar to bio i njen otac. Taki je bukvalno doveden pred svršen čin. Morao je da odobri njenu i Pecinu ljubav jer je jedino tako mogao da ostane u kontaktu sa svojim detetom – priča izvor.

Maja ne krije činjenicu da je Peca drži kao malo vode na dlanu , pa je tako ispričala i svom occu : – Taki je pozvao je ćerku da vidi šta radi i kako se provodi. Maja mu se javila i rekla da su stigli u smeštaj i da im je super. Ona se, inače, ranije poverila Takiju da je Peca čovek njenog života i da planira s njim decu. Rekla mu je i da je ona sada druga osoba, da nema više stare Maje, jer Peca dobro utiče na nju. Otvoreno mu je poručila da mora da prihvati njihovu ljubav, inače će ona morati da prekine kontakt s njim, bez obzira na to što joj je otac – tvrdi izvor