Novo Vijesti

ŠOK! OSVANULA FOTKA IZ PROŠLOSTI ANE BEKUTE: Pevačica neprepoznatljiva, a jedan detalj ŠOKIRAO je sve, JE LI MOGUĆE DA JE OVO RADILA?! (FOTO)

Jedan od poznatijih pjevačica starije generacije u Srbiji je Ana Bekuta, kojoj je ovo inače umjetničko imedok je rođena kao Nada Polić i  koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru i bezbroj hitova koji se i danas slušaju na proslavama i svadbama. Ona je i član žirija najpopularnijeg takmičenja u regionu, Zvezdama Granda gdje svojim savjetima i kritikama uveliko pomaže mladim takmičarima.

Ana je poznata i po tome što je već nekoliko godina u vezi sa srbijanskim političarem Mrkom koji iako živi sa pjevačicom još uvijek nije službeo razveden od svoje supruge. Njih dvoje su skladan par i prilično se dobro slažu a i Anina unuka je vezana za njega i prema medijskim napisima on je uložio velike svote novca u nekretnine koje će ostati upravo Aninim nasljednicima.

Ana se na jugoslovenskoj muzičkoj sceni pojavila početkom osamdesetih godina a njena prva pjesma Ja nisam rođena da živim sama je postala veliki hit. Ona je kroz godine mijenjala i svoj imidž i stajling i mnogi će se zaprepastiti kada na ovoj fotki vide da je ona jedno vrijeme imala i crvenu kosu.

Sama pjevačica je fotku objavila na svom Instagram profilu i u opisu je napisala kako je bilo živjeti u ono vrijeme. Podsjetila je svoje fanove da su mnogi još bili u pelenama a neki nisu bili ni rođeni onda kada je nastala ova njena fotka i poručila im je da uživaju danas u regionu  u kojem nema ratova i sankcija i straha i gladi te da je budućnost pred njima.