Novo Vijesti

ŠOK! MILICA TODOROVIĆ U EMISIJI PLAKALA KAO DETE: Njena majka progovorila o teškim danima, OVO NIKO NIJE ZNAO! – “BILE SMO GLADNE,DEŠAVALO SE DA NEMAMO GDE DA PRESPAVAMO!” (FOTO)

Jedan od najomiljenijih mladih pjevačica u Srbiji je Milica Todorović koju svi znamo kao pozitivnu i nasmijanu i koja je uvijek spremna na šalu i zezanciju. Ona se prvi put pojavila na sceni u takmičenju Zvezde Granda i od tada je njena kariera krenula strelovito naprijed. Pored specifičnog glasa i talenta za pjevanje Milica je i jako dobar imitator i znala je do suza dovesti gledaoce imiirajući neke svoje kolege.

O njenoj vezi sa poznatim glumcem Petrom Strugarom se pisalo uveliko prije pandemije i mnogi su očekivali i svadbena zvona ali se to nije desilo i oni su prekinuli pred uvođenje vanrednog stanja. Strugar je u vezi sa drugom ženom nedavno dobio i dijete dok je Milica čini se još uvijek sama jer se nakon njega još uvijek u javnosti nije pojavljivala sa drugim muškarcem.

Ona nikada nije govorila koliko joj je bilo teško na samom početku karijere ali je to sada svimaotkrila njena majka Jasmina. Tokom Miličinog gostovanja u emisiji Tik Tok ukjučila se njena majka kao gost i ispričala kako je Milica znala po tri puta sesdmično putovati u Beograd i ona je išla sa njom a pošto nisu imale novaca nisu imale gdje da prespavaju nakon takmičenja.

Njena majka je otkrila i da je pjevačicina velika želja da zapjeva na trgu u svom rodnom gradu ali da je niko još uvijek nije pozvao da to uradi. Dodala je i da je njena najveća želja kao majke da Milica ima djecu. Majčine riječi su rasplakale pjevačicu kojaje sjedila u studiju i sve slušala.