Showbizz

ŠOK! Milica se UDALA za MIloša?! Isplivala NEVIĐENA fotka do sada…

Na domaćoj estradi se definitivno ništa posebno ne dešava u novoj 2022 godini. Jedina stvar koaj je izazvala koliko-tolikok pažnju samih medija, jesu bračne peripetije Jelene Karleuše i Duška Tošića. Međutim, nije da nismo navikli to od njih dvoje. Prvo je sve krenulo od fizičkog sukoba na prvi dan Božića, kada je Duško ošamario svoju suprugu te je završio u policijskoj stanici.

Nakon toga je od strane beogradskog suda dobio i zabranu da prilazi supruzi, pa je bio prinuđen da se iseli i da živi u tek kupljenom stanu u centru Beogradu. Nakon toga se saznali i za njegovu aferu sa Ivanom Šašić, ćerkom poznatog srpskog pevača Željka Šašića. Jelena je odmah otpratila njenu majku sa Instagrama, iako su njih dve preko 30 godina jako dobre prijateljice.

Mi se danas fokusiramo na Milicu Todorović, koja je također u poslednje vreme bila izvan medija, ali je u poslednje vreme opet na neki način povezuju sa poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem. Mnogi bi želeli zapravo da vide ovu romansu, ali je nedavno i sam Miloš Biković na premijeru filma “Južni vetar-ubrzanje 2”, došao sa devojkom Ivanom Malić, te na taj način svima pokazao i dokazao da je sretno zaljubljen.

Međutim, fanovi i oni koji vole Milicu i Miloša su na jednoj Instagram stranici napravili montažu njih dvoje kao friško venčanog para. Definitivno svi navijaju da se ovo desi, a Milica je podsećamo, nakon prekida od srpskog glumca Petra Strugara ponovo sama i to skoro preko godinu dana. Ko zna, možda se i desi nešto ovakvo. Vaša mišljenja?