Novo Vijesti

ŠOK! – MARINA OTKRILA UVRNUTU TAJNU ZDRAVKA ČOLIĆA: Tucakovićka ispričala šta joj je Zdravko govorio o.. NIKO NE MOŽE DA VERUJE! (FOTO)

Marina Tucaković je najpoznatijI tekstopisac i  koja je pisala mnoge lijepe balade i pjesme za sve pjevače i pjevačice na našim prostorima, od Cece, preko Indire Radić, Dragane Mirković, Viki Miljković pa sve do današnjih i mlađih autora. Napisala je preko 4 hiljade pjesama, što svakako nije malo, a mnoge su i dan danas hitovi i među omiljenim pjesmama ikad.

Marina Tucaković je nedavno gostovala u emisiji ”Ko sam tebi i šta sam sebi” koja se emituje na K1 televiziji, gdje je pričala sa voditeljima o svojoj profesiji i svojim pjesmama. Otkrila je da je pisala i pjesme za slavnije malo numere kao što je iz poznatog filma ”Nacionalna klasa” što malo ljudi zna o njoj.

Isto je naglasila i da iza većeg dijela Cecinih pjesama stoje upravo riječi i rečenice koje su proizašle iz njene glave. Kada su je pitali u emisiji koja je najpopularnija pjesma koju je ona napisala, odmah je rekla da je to pjesma od Džeja Seksi ritam. Kada su je pitali zašto baš od svih ta pjesma, ona je priznala da je to povezano sa Zdravkom Čolićem.

Tačnije, Marina je ispričala da je Zdravko Čolić jednom u njihovom razgovoru rekao da je to najpopularnija pjesma koju je ona ikada napisala i da je ujedno i najbolja. Kada ga je Marina pitala zašto baš ta pjesma, a ne neka druga od Džeja kao na primjer Sunce ljubavi, on je ostao pri svom mišljenju da je ipak bolja Seksi ritam. Kaže da ne zna pravi razlog zašto, ali da misli da ga ta pjesma jednostavno bolje radi.