Novo Vijesti

ŠOK! KRISTIJAN HITNO IZVEDEN IZ RIJALITIJA: Golubović napustio Zadrugu, poznat i razlog! (FOTO)

Od samog početka prikazivanja ove četvrte sezone najgledanijeg riajlitija u regiji, Zadruge, mnogima je omiljeni lik postao Kristijan Golubović koji je poznati pripadnik kriminalnog podzemlja u Srbiji i koji je većinu svog odraslog života proveo po raznim zatvorima.

Njega je vlasnik televizije Pink na kojoj se rijaliti i prikazuje, Željko Mitrović odmah po izlasku iz zatvora u aprilu prošle godine angažovao da bude učesnik i isti dan mu je dao i avans od 50 hiljada eura a navodnoje cifra na Kikijevom ugovoru 300 hiljada eura ako ostane do kraja u kući takmičara. Kristijan je od samog početka o svojoj supruzi Ivani imao samo riječi hvale i pričao je o tome koliko je voli a onda je prije mjesec dana stupio u ljubavnu vezu sa pjevačicom Kristinom Spalević koja se također nalazi u Zadruzi i sa kojom je imao prijateljski odnos.

Od njihovih vrelih akcija u pucali kreveti a Kristijan je poručivao Ivani da želi razvod i da joj ostavlja i stan koji imaju u Kraljevu ali da neće dobiti ni dinara od iznosa koji je zaradio u rijalitiju jer i on mora da se obezbjedi. Kristina je nekoliko puta izrazila želju i da mu rodi dijete iako otac može da joj bude ali je i njihova romansa naišla na probleme zbog ljubomore.

On je za crnim stolom govorio o tome kako je saznao šta mu je njegova ljubavnica radila i govorila iza leđa i da smatra da je ona neuračunljiva. Otkrio je i da je napustio Zadrugu da bi posjetio zubara i da je tada saznao neke stvari koje su ga šokirale. Kristina je rekla kao je njoj jako teško i da mu je ona na sve moguće načine pokazala da želi da bude sa njim ali da on njoj stalno prebacuje za njenu prošlost.