Novo

ŠOK: Javnost u neverici: PEVAČICA PROGOVORILA O TEŠKOJ BOLESTI

Popularna pevačica Ćana odlučila je da progovori o svom životu , te progovori o trenutku kada je shvatila da je oblila od ra ka. Tako ej ona ispričala kako je jednom prilikom pala sa mosta , pa je dodala :

– Taj čuveni pad sa mosta dogodio se 2011. godine u blizini Doboja. Parkirala sam auto malo dalje od kuće, pa sam morala peške da pređem most koji nema ogradu. Kada sam stigla na most, srela sam dve žene koje su me nešto pitale, pa sam se u hodu okrenula da im odgovorim i tako sam nesmotreno došla do ivice i pala s mosta. Polomila sam desnu ruku, tri rebra i skočni zglob leve noge. Dole su potok i rastinje, mogla sam i kičmu da slomim. Dva meseca sam bila u gipsu, pa još toliko na rehabilitaciji – rekla je pevačica.

Dve godine kasnije ova pevačica nažalost otkriva da je obolela od tu mora , te je istakla da je se to desilo preko noći kada je samo osetila da nešto nije uredu , pa se uputila lekaru : – Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da treba da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tu mor, sebi sam rekla: “Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti.” Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila – ispričala je Ćana. Ostatak teksta ovde.