Novo

ŠOK I NEVERICA! RADA MANOJLOVIĆ PRUŽILA PODRŠKU MONSTRUMU MARKU?! Osmakčić javno objavio sve: PEVAČICA NE KRIJE ODUŠEVLJENJE?! (FOTO)

Danas vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše javne scene, a kako ste u poslednje vrijeme navikli skoro svakog dana imamo neke novosti koje se odnose na naše javne ličnosti, pa ćemo mi tako u nastavku da pišemo o našoj poznatoj pjevačici Radi Manojlović i jednom postupku koji je ona uradila, a koji je sve ostavio bez teksta i iznenadio.

Naime, poznato nam je da je pjevačica nedavno prekinula svoju vezu sa pjevačem Harisom Berkovićem, koji su nekoliko godina bili u vezi, i iako se u medijima pisalo o njihovom vjenčanji, svi su ostali u šoku nakon saznanja da oni više nisu zajedno. Pjevačica je sada na svom Instagram nalogu podijelila stori bivšeg zadrugara Marka Osmakčića, koji se veselio uz njenu pjesmu, na čemu joj se on zahvalio i označio je, a ovo je sve šokiralo, s obzirom na to da svi znaju šta je on zajedno sa svojom porodicom uradio, i mediji su o tome danima brujali.

Svi mediji pisali su o sada već bivšem rijaliti učesniku Marku Osmakčiću koji je u dogovoru sa svojom porodicom iscenirao očevu smrt, kako bi izašao iz rijalitija, a onda i pobjegao iz Srbije za Švajcarsku, i to sve zbog toga jer je Viki sa kojom je on bio u vezi ostala trudna. Dok je bio u Zadruzi on je nju na sve moguće načine nagovarao da abortira, što ona nije htjela, a onda joj je čak i javno prijetio, a u emisiji kod Milana Miloševića naočigled svih čak ju je i ošamario, a znao je da ona nosi njegovo dijete. Svi su osudili Marka kao i njegovu porodicu za ponašanje koje su pokazali, kao i za bizarnu i morbidnu ideju koje su se sjetili. Šta vi mislite o ovom potezu Rade Manojlović? Pišite nam u komentarima ispod.