Novo

ŠOK: Hodao prometnom ulicom sa GOMILOM SMEĆA na sebi: Mislili su da je lud, a istina je vrlo šokantna (VIDEO)

U današnjem članku , a kao što ste mogli da zaključite po naslovu pričat ćemo o jednoj neverovatnoj temi , a o kojoj retko ko brine. Naime , jedan čovek je se dosetio na jedan simpatičan način da natera ljude da razmišljaju o smeću . Da , dobro ste pročitali , upravo o smeću , jer mnogi misle da kada bace smeće da ono samo nestane, te niko zapravo nema svesti o tome koliko je potrebno procedure i svega da bi se ono moglo uništiti .

Naime , čovek pod imeno Grinfild je hodao ulicama Los Anđelesa , te sa sobom nosio 28 kilograma smeća , koje je nastalo od sve hrane i pića koje je konzumirao. – Većina smatra da smeće nestane nakon što ga bacimo – kazao je za AFP na ulicama elitnih prodavnica na Beverli Hilsu. – Bacimo ga u kontejnere, ono bude odvezeno, i više o njemu ne razmišljamo. Moj je cilj vizuelno da prezentujem koliko zapravo smeća stvorimo – rekao je.

Naime , svo smeće je smestio u prozirno , plastično odelo , a kojje je tako dizajnirano da na sebi ima posebne džepove na rukama , nogama i leđima. Naime , Grifin se ponosi svojim životnim stilo , nema račun u banci , niti vozačku dozvolu , a čitavu 2019 godinu se hranio proizvodima koje je sam uzgajao. Ali, za potrebe projekta odela od smeća odlučio je da stavi asketski život po strani i da se 30 dana hrani kao prosečni Amerikanac.