Novo

ŠOK! – ČASNA SESTRA POSLE 20 GODINA ĆUTANJA OTKRILA NAJMRAČNIJE TAJNE KATOLIČKE CRKVE: Ono što opatice trpe je neizdrživo!

U nastavku dnašnjeg članka govorit ćemo o religijamma , a kojih danas imamo jako mnogo . Svakako jedna od najmnogoljudnijih je katoličanstvo , a kako je poznato poslednjih godina izlazi jako mnogo afera vezanih za njih , a koje su povezane sa sveštenstvom. Nažalost , sve je više malodobne dece koja proživi pakao , te bude se ksualno iskorištena od strane lica koja su se zarekla na služenje Bogu. Na izennađenje mnogih jedna opatica je nedavno odlučila da podeli svoju ispovest javno , te je cela nacija ostala u šoku.

Dakle , oglasila je se sa željom da ostane anonimna , te je prstima prebirala brojanicu dok je se prisećala svih momenata koji su je zadesili, te koji su na njoj ostavili jako veliki trag. Dakčle , ona je na početku ispovesti istakla da su ona i sveštenih za vre,me isšpovesti sedeli licem u licem , ali da je njen pogled celo vreme bio spušten , gde je gledala u pod. Tako je ona svoju ispovest započela ovako : U jednom trenutku, sveštenik je ustao sa stolice i počeo da se nabija na mene. Iako sam sitna, zgrabila sam ga za ramena, odgurnula svom snagom. Uspela sam da ustanem i gurnem ga nazad na njegovu stolicu – objašnjavala je.

Zatim je dodala da joj je se ista stvar desila sa drugim sveštenikom naredne godine , pa je morala na ispovest da ide čakl u drugu državu kod svog duhovnog oca. – Ispovest bi trebalo da se odvija na mestu koje je mesto spasenja, sloboda i milosti. Danas, u mnogo slučajeva, ispovest je postala stvar greha i demonstracije sile i moći – rekla je opatica.