Novo Showbizz

SMETAJU MI VIŠAK KILOGRAMA, CELULIT I BORE: Jelena Karleuša priznala estetske korekcije, a spremna za još 1 neočekivanu

Pjevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na domaćoj javnoj sceni, a njen izgled je rezultat velikog truda i ulaganja.

Uz korigovanu ishranu je uspjela da liniju dovede do savršenstva, a sada je priznala da nije u potpunosti zadovoljno onako kako izgleda.

“Plastična hirurgija je zaista fantastična stvar. Ako se ne pretjera i ako se radi pametno, može da se izgleda fantastično. Pravim plan kako da se bavim ovim poslom narednih dvadeset godina, a da ne promijenim svoj izgled. Nisam upala u priču o Dorijanu Greju koji želi da zauvijek izgleda mlado, ali moj posao je da izgledam dobro. Jedine dvije korekcije koje sam radila na sebi su grudi i usne. Ali usne nikada nisu bile trajne, nego nešto što mora iznova da se radi i samtram da sve što je trajno na licu može da ima velike posljedice“, rekla je Jelena za Exclusive i dodala da planira da radi i botoks.

“Nikada nisam radila botoks, ali to nije nešto čime se ja hvalim, vrijeme je sad. Nekada je bolje početi na vrijeme, nego da se dese trajne posljedice koje samo na radikalniji način mogu da se riješe. Ušla sam upravo u tu fazu kada je poslednji voz za neku vrstu inervencija na licu“, rekla je pjevačica kojoj je velika želja da operiše nos, a planira da smanji grudi.

“Moja životna želja je da operišem nos, ali nisam uradila, jer je na sred lica, plašim se greške. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, su opet grudi. Velike grudi nisu sada toliko in i mislim da ću da ih smanjim. Ono što meni uvijek smeta je višak kože, kilograma, celulit i bore“, rekla je Karleuša.