Showbizz

Slika iz 2015. godine, čitavo lice promenila JEDNOM OPERACIJOM: Evo kako je Bogdana izgledala dok nije postala Cecina snaha – Ne liči na sebe (Foto)

U nastavku današnjeg članka malo govorimo o domaćoj estradi, a ona je sva u poslednje vreme samo u znaku novogodišnje noći. konstantno možemo da čitamo kako će oni zarađivati na dočeku nove godine, i ko će gde da gostuje, a skoro svi su već rezervisali svoju gažu za 31 decembar. Imamo i one koji će da odmorajau, pa su već bukirali luksuzne odmore na nekim toplijim destinacijama.

Mi danas govorimo o porodici Ražnatović, koja je pre par dana proslavila svoju veliku Slavu Nikolj dan, te je ceca u vilu na Dedinju pozvala samo uži krug prijatelja, kao i vladiku koji je njen duhovni vođa i inače veliki kućni prijatelj. On je inače izvršio i  crkveno venčanje njenog sina Veljka i snaje Bogdane, tako da je stalno uz nju.

Bogdana Ražnatović je svakako na udaru mnogih devojki u Srbiji koje su jednostavno htele da budu na njenom mest, ali je veljko izabrao baš nju ne mareći što je ona iz malog mesta koje se zove Titel. Nije obraćao pažnju ni na to što joj se roditelji bave preradom i uzgojem pilića, a osim toga ona ima i dve sestre koje su uvek rado pomagale svojim roditeljima. Međutim, srspka javnost uopšte nije bila upoznata sa porodicom Rodić.

Ono što jako malo ljudi zna za nju je to, da je ona bila jak odobra u košarci, pa je čak igrala i za juniorsku reprezentaciju Srbije, ali ju je povreda kolena sprečila u daljnjem razvojuu. Također je primetno da je danas totalno drugačija, i da je uradila jak opuno plastičnih operacija pogotovo na svom licu.