Zanimljivosti

Slavica čula ČUDNE glasove, a onda je sin imao UŽASNU nesreću: “Ono što je bilo u šumi ne dao Bog nikom”

Jako je puno neobičnih priča koje su se desile u narodu u davna v remena a koja su itekako neugodna za čuti. Svi mi mislimo da je to nemoguće da se danas desi a ipak sa vremena na vreme izbije jedna takva storija koja vas natera da se bar malo naježite. Tako je Slavica M. iz sela Kostajnik kod Krupnja, je doživela itekako neobično iskustvo kada je par dana za redom čula neobične glasove koji su dolazili iz šume koja je daleko od njene kuće nekih 10 metara.

Tako je ona jedan dan krenula popodne da nagrabi vode iz obližnjeg izvora. Međutim obuzeo ju je neki jako neugodan osećaj kao da će se nešto desiti a onda je iz pravca izvora krenula neka muzika a nije znala iz kojeg pravca dolazi jer je imala osećaj kao da je dolazila sa svih mogućih strana.

Odmah je znala da je to neki jako loš znak a sve je povezala sa vilama koje nisu nikako dobre ako vam se ukažu jer jje to po Slavicinim rečima u pitanju “đavolja posla”. Dodaje da je uverena da su to bile vile, što je protumačila kao loš znak. Odmah je znala da će se nešto desiti a posle te muzike se osećala jako loše. Celu noć nije zaspala jer ju je stezalo u grudima cele noći a sutradan je njen sin Milovan imao nesreću sa traktorom kada je pao te je slomio obe noge i jedva je ostao živ. Ona vile nije videla ali je znala da ih je čula.