Novo

Skandalozno ponašanje Lepog Miće (63)! Ana Jovanović (19) mu LEŽI u krilu dok je on MAZI i ugovara VEČERU po izlasku iz Zadruge! JAVNOST ZGROŽENA! Pa dete mu može biti! (VIDEO)

Naravno da ni ovaj dan ne može da prođe, a da se mi ne dotaknemo Zadruge i najnovijih dešavanja koja nam dolaze iz ovog najgledanijeg rijalitija. Naime, još malo više od mjesec dana nam je ostalo do samog kraja, kada ćemo da saznamo ko će ove godine biti pobjednik, a ove sezone nikada više favorita nije bilo, tako da će do poslednjeg dana da bude neizvjesno.

Naša današnja tema bit će Lepi Mića, poznati pjevač koji se decenijama nalazi na našoj javnoj sceni, a poslednjih nekoliko godina on se posvetio rijaliti programima, pa smo imali priliku da ga gledamo u nekoliko rijalitija, dok poslednjih godina, tačnije od kako je počela Zadruga, on je bio učesnik svake sezone, pa i ove. Poznat je po tome što nema dlake na jeziku, i po tome što svima odmah kaže ono što misli, a nekada tačnije u većini slučajeva on prema svojim sagovornicima bude i više nego brutalan. Naime, ono što je zanimljivo jeste to da njega prati glas kako on vrijeme u rijalitiju provodi sa mlađim djevojkama sa kojima se čak nekada i mazi, tako da ljudi ovo baš i ne podržavaju.

Svakako da on to uvijek demantuje, i oštro reaguje na ovakve optužbe, ali on je opet uspio da šokira javnost. Radi se o tome da se pojavio video snimak na kojem se vidi kako njemu u krilu leži Ana koja ima samo 19 godina, a njihov razgovor šđokirao je i zaprepastio sve. Naime, njih dvoje razgovarali su o drugoj zadrugarki, Sanji Grujić, da bi onda Mića odjednom počeo da ugovara druženje sa Anom kada izađu napolje. Ostatak teksta pročitajte ovde.