Novo Showbizz

SKANDALOZNA FOTKA ELENE KITIĆ KRUŽI INTERNETOM, NE BI JE PREPOZNALI NI RODITELJI Pevačicu odala tetovaža i nokti!

Svako ko je makar jednom pogledao fotografije Elene Kitić na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram, sada će ostati zabezeknut.

Dakle, fotografija na kojoj je ženska osoba bez šminke u kupaćem kostimu kruži internetom, a tag na kojem piše da je ta djevojka zapravo Elena Kitić, veliki broj ljudi je zbunio.

Iako je većina u nevjerici da to može da bude njihova omiljena pjevačica, Elenu je otkrila njena tetovaža duž cijele ruke na osnovu koje je vrlo lako zaključiti da je to upravo ona. U potpunosti nenašminkana, sa stanjenim obrvama, Elene uopšte ne liči na sebe, a na t da je riječ o njoj, osim tetovaže ukazuju i njeni nokti po kojima je uvijek prepoznatljiva.

Na profesionalnim fotografijama koje ona redovno objavljuje, Elena ima i iskošene oči koje to nisu na ovoj slici koja je šokirala javnost.

A na društvenoj mreži Tvitter su mnogi komentarisali da to nije kćerka Marte Savić i Mileta Kitića:

– Fotošop radi samo tako kod svakoga. Normalno, ovamo pozira… Upali prednju kameru odmah i slikaj, pa uporedi sa slikama na Instagramu. Jel mene ovo neko zeza?! Ovo nije ona, nema šanse – pisali su tviteraši u komentarima, dok su je drugi branili govoreći ”Šta je čudno u tome što se djevojka ovog puta namrštila i nije ispozirala, sasvim je normalna, šta je problem?!”.

Već se odavno spekulisalo da je Elena ugradila implante u grudi, da je uvećala usne i jagodice, da je operisala i nos, ali i da je zategnula kapke.