Novo Vijesti

SKANDAL U DOMU LUNE I MARKA! Samo 3 dana do poroda, POKUŠALA DA GA UBIJE! Policija na licu mesta, ŠTA JE SA ŽENE?! (VIDEO)

Luna Đogani je postala poznata u javnosti nakon što je u prvoj sezoni Zadruge napravila presedan kada su u pitanju televizijski programi i milioni gledalaca su mogli sa gledaju njene vrele akcije u krevetu sa tada oženjenim Slobom Radanovićem koji se naravno poslije ovoga razveo od Kije Kockar koja je također ušla u rijaliti i imali asmo pravi ljubavni trougao.

Luna se tada pokazala kao prilično psihotična osoba sklona svađama i skandalima a to se ponovilo i u prošloj sezoni kada su pored nje takmičari bili i njeni roditelji. To Lunu nije sprečavalo da se valja po krevetima sa novim dečkom Markom Miljkovićem i svi su očekivali da će se njihova veza završiti čim izađu iz Zadruge ali se to nije desilo.

Ona je u drugom stanju i broji dane do porođaja a prije mjesec dana su se i vjenčali. Luna je od nagrade koju je osvojila u Zadruzi kupila i stan u kojem sada žive njen muž i ona a njihova želja je da ga prodaju i da kupe zemlju i sagrade sebi kuću po svojim zamislima. Luna je jako aktivna na Instagramu skoro svaki dan objavi bar jedan stori i vidi se da je presretna što će postati majka a svi koji je poznaju kažu da se promijenila i da je postala zrelija i ozbiljnija.

Prije nekoliko dana su svi mediji pisali da je došlo do komplikacija i da je Luna završila u bolnici ali n asvu sreću nije bilo ništa ozbiljno. Ona je sada objavila stori na kojem Marka davi poznatom “španskom kravatom”. Bilo je jako puno komentara od kojih je većina bila pozitivna i svi su se složili da se sa trudnicana nije igrati.

Add Comment

Click here to post a comment