Virginia Roberts (Virginia) žena je koja tvrdi da je bila prisiljena na seks s princom Andrewom u vrijeme dok je bio blizak prijatelj pedofilskog milijardera Jeffreyja Epsteina.

Dokumentarni film o Virginiji i njezinim navodima bit će prikazan večeras na BBC-u. Konkretno, tvrdi da ju je silovao kad joj je bilo samo 17 godina, podigla je ozbiljne optužbe na štetu sina kraljice Elizabete, koji je podnio ostavku na sve kraljevske dužnosti zbog skandala s Epsteinom.

Kraljica je također odbacila sve navode iz svog ureda iz Buckinghamske palače, a mnogi vjeruju da se princ više neće vraćati kraljevskim dužnostima. Roberts je uvjerila BBC da joj je on prijetio da ne smije objaviti te informacije.

“Rekli su mi da ga moram usrećiti poput Jeffreya. Ne bih mogla reći ne, jednostavno to nisam nikako smjela da uradim, jer je Epstein to očekivao od mene. Princ Andrew bio je grozan dok smo plesali i cijelo se vrijeme znojio. Znoj mu je curio na sve strane” – kaže Virdžinija, koja tvrdi da je spavala s Andrewom nekoliko puta, a jednom prilikom su navodno i u orgijama sudjelovali

Elizabeta II (Elizabeth Alexandra Mary ; rođena 21. aprila 1926.) trenutna je kraljica Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Jamajke, Barbadosa, Bahama, Grenade, Papue, Nove Gvineje, Salomonovih otoka , Tuvalu, Sveti Lucija, Sveti Vincent i Grenadini, Antigva i Barbuda, Belize, Sveti Kristofor i Nevis. Elizabeta II., Kao britanska suverena kraljica, vrhovna je upraviteljica Crkve u Engleskoj.

Prije nego što su te države postale republike, Elizabeta II vladala je i državama poput Pakistana, Južne Afrike, Cejlona, Gane, Nigerije, Sijera Leonea, Tanganjike, Trinidada i Tobaga, Ugande, Kenije, Malavija, Malte, Gambije, Gvajane, Mauricijusa i Fidžija .

Preporučujemo
Loading..