Novo

SKANDAL! Đoković optužen da je uzeo pare da snimi ovaj intervju: Sraman napad na Novaka zgrozio Srbiju!

Novak Đoković naš je najbolji teniser, a i u svijetu tenisa on se kotira veoma visoko, pa je nekoliko godina zaredom bio na samom vrhu kao najbolji teniser svijeta, ali nedavno se to promijenilo, i to sve zbog toga jer nije imao priliku da igra na svim turnirima, i to sve zbog toga jer nije htio da se vakciniše protiv korona virusa. I dalje traje utrka za najboljeg svih vremena, a Nadal ima jednu više Grend slem titulu u odnosu na Novaka.

Kako ste i sami mogli zaključiti naša današnja tema bit će novinar koji iz situacije u situaciju pokazuje koliko on zapravo ne voli Novaka, i do sada on je nebrojeno puta režirao napade protiv Noleta, pa tako sada i ne čudi što je on opet uradio isto. Naime, riječ je o Benu Rotenbergu koji je na svom Tviter nalogu odlučio da se bavi sa činjenicom da neki ljudi plaćaju svoja gostovanja u raznim podkastima, i to sve kako bi njihova popularnost bila veća, kako bi prodavali svoje proizvode i ostalo, a u svemu tome i ne toliko iznenađujuće on se sjetio i Đokovića.

On je izvukao snimak iz 2010.godine kada je Novak za vrijeme pandemije korona virusa radio intervjue sa ljudima koje on cijeni, a novinaru je tom prilikom za oko zapao Červin Džafari, koji je u gostovanju kod Đokovića pričao o mijenjanju molekularne strukture vode, ali je ljudima i preporučivao zmijsko ulje koje proizvodi. Tako je Rotenberg na svom Tviteru napisao sljedeće: “Pričam o Červinu Džafariju, prodavcu zmijskog ulja koji je koristio platforme Novaka Đokovića da uvali ljudima veliki asortiman skupih prevaratnskih proizvoda, kao i mnogo apsolutnih budalaština na vrhuncu pandemije 2020. godine”, napisao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.