Stories

“Sinoć oko 1 sat poslije pola noći dolazi mi komšinica na vrata…”

Sigurni smo da ste vrlo vjerovatno poželjeli čuti par istinitih ispovijesti koje možete često čuti ili pak pročitati na nekim društvenim mrežama.

Prosto kada vidite šta se nekoj osobi dogodilo, odmah se počne posmatrati čitav svijet i okolinu na totalno drugačiji način. Imamo mnogo čudnih i bizarnih ispovijesti koje se javljaju u zadnje vrijeme na društvenim mrežama. Od nepoželjnih trudnoća, preko crne hronike i zlostavljanja, pa sve do samoubistava i ružnih krajeva. Čovjek na kraju bukvalno ostane bez teksta na kraju.

Danas vam prezentiramo jednu veoma bizarnu ispovijest koja je vezana za komšiluk. Koliko ste do sada puta doživjeli neku neugodnu situaciju sa svojim prvim komšiojom, bilo da živite u kući ili pak u stanu? Tu ima bukvalno svega, od problema sa parking mjestom, preko preglasne muzike, pa do svakodnevnih svađa. Uglavnom, stalno ima nešto što jednoj strani smeta, a upravo zbog toga je ova današnja ispovijest jako zanimljiva. U mnogo slučajeva, prosto mora da interveniše i policija kada slučaj eskalira, pa tako i u ovom slučaju.

Jednom momku koji živi sam jednog dana došla je komšinica koja živi sprat iznad njega sa dvojicom policajaca na vrata. Naime, žalila se na neizdrživu buku i prosto nije htjela nikoga upozoriti na to, već je odmah pozvala policiju. Nije, naime, mogla da zaspi od ogromne buke koja je dolazila iz tog stana, a on nije mogao priznati da je sa društvom bio u stanu.

Tu ništa ne bi bilo čudno, da njih sva trojica imaju po 30 godina i da igraju video igrice u stanu, odnosnu FIFU. Kazao je policajcu da je jedan od njih trojice bio ostavljen od zaručnice, pa su malo više popili i eto kako je nastala buka. Kakav blam zar ne? Jeste li vi imali kada neke slične situacije u svom komšiluku? Napišite nam svoje iskustvo u komentarima.