Showbizz

SINANOVA MAJKA ŽIVI NA RUBU SIROMAŠTVA! Nikoga nema od rodbine da je obiđe, zaboravila je toplotu doma, a to nije ono najtužnije od svega!

Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na domaže zvezde koje više nisu sa nama a imali su antologijske pesme. Jedan od njih je svakako i kralj kafanjske pesme, Sinan Sakić. To je čovek koji je pevao samo za dušu, a pare mu uopšte nisu bile bitne, a njega je najbolje opisao Đus, poznati Beogradski reper. On se tako jednom zadesio u jednoj beogradskoj kafani gde je goste zabavljao baš Sinan Sakić.

Pošto su bili dobri prijatelji, Sinan je Šusa posadio na stolicu i samo je njemu pevao na uvo, a za ostalim stolovima su sedeli bogataši sa svežnjevima evra da dođe njima da peva za stol, a on ih je samo odbio i nastavio da peva Đusu za džabe. Takav je bio čovek, koji je na kraju dokačio i dr ogu, a na kraju je preminuo za samo 7 dana koliko je proveo u bolnici.

Međutim, nakon njegove smrti nije pomenuo njegovu majku Đulku Sakić koja danas ima 88 godina i koja još uvek živi u Loznici. Nema para ni za ogreva, a živi u maloj i trošnoj kućici što je u ove zimske dane itejkako teška stvar za podneti. Penziju koju je nasledila od pokojnog muža Rašida je premala, a kući nema ni iverak, pa i ne zna kada sse ogrejala u svojoj kući. Kako kaže sve je bilo bolje dok je Sinan bio živ, a od tada je ostala sama kao list na vetru. 

Ona se danas oslonila samo na komšije, koje joj pomažu koliko mogu i stignu, jer i oni jednostavno nemaju na ovim teškim vremenima.