Showbizz

SESTRIĆ TOŠETA PROESKOG JE ODRASTAO I ISTI JE TOŠE: Evo kako danas izgleda, I ON JE PJEVAČ – KOPIJA TOŠETA (FOTO)

Veliki pjevač, umjetnik i veliki čovjek Toše Proeski već godinama nije više sa nama. Tragično preminuli umjetnik je ostavio neizbrisiv trag na umjetničkoj sceni.

U zadne vrijeme se na društvenim mrežama pojavljuje jedan mladić koji nevjerovatno liči na Tošeta, objavljuje slike pokojnog pjevača i otvara se pitanje o kome se radi.

Tošetov sestrić Kristijan Risteski na najbolji način pokazuje da krv nije voda, jer je i on odlučio da krene stopama svoga poznatog ujaka, te je odlučio da se i on bavi muzikom. Kristijan se sjeća svog ujaka koji je još tada govorio da je Kristijan talentovan. Zajedno su čak snimili i jednu pjesmu, Kristijan je bio tek 7 godina star.

Pjesma se zvala ”My little one”. Ta pjesma se našla na albumu nakon Tošetove smrti na albumu koji se zove ”The hardest thing.”
Danas je Kristijan već momak koji studira na Fakultetu za audiovizuelne umjetnosti u Skoplju.

Prije nekog vremena je stupio u kontakt sa bivšim Tošetovim saradnikom, poznatim britanskim producentom Endijom Rajtom, koji nije krio oduševljenje sa Kristijanom i njegovim talentom, te ga je pohvalio da je veliki entuzijasta i da voli rad na muzici i na pjesmama.

Kristijan je tek na početku svoje karijere, snimio je nekoliko pjesama na engleskom jeziku, učestvovao u nekoliko spotova i ima namjeru dalje raditi na tom polju. Iako smatra da je estrada prezasićena kaže da će pokušati naći svoje mjesto na njoj. Trenutno mu je prioritet školovanje, a nakon toga ima namjeru da se aktivno bavi muzikom, a da li će biti uspješan kao svoj ujak, to nam tek ostaje da vidimo.