Showbizz

Selin Dion(51) nakon 30 godina progovorila: NAJRUŽNIJA pevačica ikad progovorila o svojoj NAJCRNJOJ tajni: Fanovi SAMO OVO čekali!

Na jednoj školskoj priredbi, u Francuskoj, nastupala je jedna 12 godišnja djevojčica i svojim glasom je jednostavno kupila jednog muzičkog producenta.

Radi se o Rene Anželiju koji je otkrio Selin Dion. Da, ta djevojčica je bila Selin Dion a Anželi je pokrenuo njenu karijeru i napravio zvijezdu od Selin Dion. On je toliko vjerovao u nju i nje uspjeh da, kako bi finansirao njen prvi album, podigao veliki kredit i čak stavio svoju kuću pod hipoteku.

Rene Anželi je tada ima o 38 godina i važio je za dobrog stručnjaka u svijetu muzike. On je već tada imao jako dobar nos da procijeni da osjeti i prepozna talenat.

A onda se sve brzo dešavalo i kao u bajci za Selin. Jako brzo je dospjela na sve svjetske naslovnice i top liste. Kako je karijera cvjetala to se Selin sve više vezivala za njega, počela se zaljubljivati u njega, a svoju vezu su započeli kada je ona napunila 20, a on 46 godina, bila je to ljubav koja je dugo vremena uzgajana i sazrijevala.

Vjenčali su se tek1991.godine, nakon 5 godina veze, a ceremoniju njihovog vjenčanja je čak prenosila i jedna televizija. Potom su se preselili u Kanadu da žive, Selin je i dalje snimala a onda je on teško obolio i Selin se potpuno povukla sa scene kako bi njegovala svoga supruga. Njen suprug Rene je umro 2016 godini, a Selin Dion je to jako teško podnijela, potpuno se promijenila, smršala preko 40 kilograma.

Tek nedavno se počela pojavljivati opet u javnosti ali svima nama su njeni hitovi i prelijepe balade stalno drage za čuti. A pjesma koja je obilježila cijelu njenu karijeru je svakako “My heart will go on”, koja je bila pjesma za veliki filmski hit “Titanik”