Zdravlje

SEKA ALEKSIĆ SMRŠALA 10 KILOGRAMA, A SAD JE OTKRILA SVOJ TAJNI TRIK: Evo kako izgleda njen obrok, NIKAD OVAKO ZGODNA NIJE BILA (FOTO)

Seka Aleksić je definitivno jedna od top 10 pevača u celoj regiji, čija muzička karijera traje preko 25 godina. Jako je puno propatila u samom detinjstvu, kada je izbegla zajedno sa braćom i roditeljima iz Zvornika u Bosni i Hercegovini, te je završila u jednom selu nadomak Šapca. Pošto je otac imao jako puno problema sa alkoholom, ona je sa 14 godina se dohvatila mikrofona, ne bi li privredila neki dinar i pomogla svojoj majci.

Ona je jedna od retkih pevačica iz regije, koja priznaje svoje teško detinjstvo, a kasnije joj se sve definitivno vratilo kroz njenu karijeru. Prodala je na stotine hiljada nosača zvuka, a dans živi sa suprugom Veljkom, imaju dvoje dece i kako je izjavljivala nedavno, njena jedina želja jeste da ima i jednu devojčicu, i nada se da će je i dobiti uskoro.

Međutim, ono p očemu je popularna Seka itekako bila poznata jeste da je uvek bila mala “bucka”, te da je imala uvek imala višak kilograma. Zato je pred novu godinu krenula malo da buši kašiku, a prvi rezultati su više nego vidljivi. Verovali ili ne, u zadnja 2 i po meseca je smršala čak 11 kilograma. Kada su je noovinari upitali koja je dijeta u pitanju, ona je samo odmahnula rukom i rekla da je de mini 5 obroka dnevno, a fokus je na hrani koja se kuva na pari,s a dosta voća i povrća.