Zanimljivosti

Sećate se Darije (14) i Ivana (10) koji su napravili dete? Prvi put pokazala kćerku i RAZOTKRILA sve detalje (FOTO)

Čudnim i kurioznim pričama nema kraja. Jedna takva dolazi iz ruskog grada Zelenogorska. U tom gradu,tokom godine je jedna djevojka, ili bilje rečeno djevojčica Darija Sudnišnikova (14) bila jedna od najpopularnijih ličnosti u toj zemlji.

I to po tome što se puno pisalo i komentarisalo o njenom slučaju. Na početku godine, iznijela je priču kako je trudna sa svojim momkom Ivanom, koji inače ima samo 10 godina. Pričala je kako su se ona i Ivan “igrali doktora” ispod deke, u njenoj sobi u stanu gdje živi sa roditeljima.

Naravno, roditelji su je odveli ljekaru i uspostavilo se da je stvarno trudna, ljekari su s nevjericom pričali o njenom slučaju, čak i na nacionalnoj televiziji. Naravno, ljekari su takođe zaključili i pojasnili da djetetov otac ne može biti mali Ivan (jer još fizički nije ni mogao da bude) . Otkriveno je da je pravi otac jedan maloljetnik (15) stariji od Darije koji živi u njenom komšiluku u i koji ju je  silovao.

Darija se porodila u augustu, rodila je djevojčicu Emiliju a nedavno je objavila i njene fotografije na Instagramu.

Naravno da je to bio povod za niz lajkova i komentara, a mnogi su otvoreno pitali Dariju šta se zaista dogodilo u priči i ona je onda odlučila da ispriča sve..

Rekla je da je spavala sa Ivanom u januaru, ali je bio i taj nesretni susret sa momkom iz susjedstva, sa kojim je samo jednom bila  i nije nimalo uživala, više je bilo napastvovanje.

Mali Ivan je ostao sve vrijeme uz ovu djevojku, sad izjavljuje: ”Emilija je moja kćerka i tako će zauvijek ostati.”

Darija piše na svom profile koliko ga voli, kako jedva čeka da mogu da rade ponovo ‘neke stvari’.

Pomoć oko djjeteta ovoj maloljetnici pruža majka, koja ništa nije ni znala. Na pitanje zašto je rekla da je Ivan otac odgovorila je da ju je bilo stid da kaže da je napastvovana a sa Ivanom ionako ”ima ozbiljne namjere”.

Dok policija, na osnovu DNK, pokušava da nađe pravog oca, dotle je Ivan, sad već 11 godina star, uz svoje dvije djevojke i kaže da jedva čeka da prođe još pet godina da zakonski postane zvanični otac bebe.