Novo

Sećate li se nje i LEGENDARNE izjave “NESAM ŠKOLOVALA?” Zanemićete kada vidite kako Đejlana danas igleda, a tek ŠTA RADI, auuuu(FOT)

Tek kad upišete bilo koji pojam na google, danas bukvalno možete pronaći apsolutno sve i svašta.

Koji god pojam upisali u pretraživanje, morat ćete ga moći pronaći na YouTubeu ili Googleu. Vrlo je zanimljivo, da uvijek mora postojati neko ko radi potpuno istu stvar, baš kao i vi.

Ali, neke stvari nisu tako dobre, jer uvijek postoji mogućnost da ostavite neki trag iza sebe. Šta god radili, vaš videozapis ili slika opstat će na internetu zauvijek. Jeste li ikad razmišljali o tome?

Sigurni smo da ste se puno puta sjetili događaja ili videozapisa od prije par godina, a zatim ga možete proguglati vrlo lako i brzo pronaći na Internetu. Danas ćemo vas na kratko podsjetiti na vrlo neobičnu izjavu od prije nekih 13 godina koja je nasmijala kompletnu regiju i koja je u vrlo kratkom vremenu postala zaista i više nego popularna. Tada su jednu Romkinju pitali koliko djece ima i idu li sva djeca u školu, a ona je odgovorila “NESAM ŠKOLOVALA”.

Ime djevojke o kojoj je ova žena govorila je Đeljana, a tada je ona imala 5 godina, a danas ima 18 godina i redovito pohađa nastavu, obrazovana je za razliku od svojih prijatelja, a može se također reći i da je izrasla u prekrasnu djevojku, a to je za svaku pohvalu. Za neke stvari ipak nije kasno, pogledajte kako ona i njena majka izgledaju danas.