Showbizz

SCENA od koje se ledi krv u žilama: Čolina porodica pretrpela STRAŠAN NAPAD! EVO i detalja(FOTO)

Zdravko Čolić jedan je od rijetkih domaćih pjevača koji nikada nije težio biti dio nekih velikih skandala i tako je izgradio karijeru za sebe kao i mnogi ostali. Svojim čistim talentom, znanjem i vrlo dobrim pjesmama on je iskrčio sebi put ka vrhu s kojeg ga je teško i danas skinuti. 

Njegove pjesme postale su vanvremenski hitovi i rijetko ko ima da ne može da prepozna njegov glas i njegovu pjesmu, a do 2001. Zdravko Čolić bio je najpoželjniji neženja na cijelom Balkanu. Dugo se odupirao svim ponudama koje je dobijao, a onda se skrasio s potpuno drugom osobom, jer su ga svi povezivali s glumicama i pjevačicama. Popularni Čola je završio s Aleksandrom koja je profesorica na jednom univerzitetu i koju show bussines uopće ne zanima.

Kao što sam Čola kaže, osvojila ga je svojom iskrenošću, umjerenošću i nije bila tako tvrdoglava kao ostale žene koje su kružile oko njega. Ne želi se pojavljivati ​​s njim na nekim događajima, samo ako ih paparazzi fotografiraju negdje na ručku, i to je to. Na početku je Aleksandra išla samo na neke njegove koncerte, bila je uvijek u backstageu i nakon toga otišla bi pravo kući. Ali, tokom koncerta 2006. godine, iza pozornice ju je tada napao jedan Čolin ženski obožavalac, ni manje ni više nožem, a do dolaska osiguranja morala se braniti rukama i bila je posječena u lice i ruke. POslije toga, vrlo se rijetko pojavljuje na muževim koncertima. I sam Čola kazao je da je to najbolje i da kvalitetno provodi vrijeme sa svojom familijom.