Novo Zanimljivosti

SAVRŠEN MUŽ PRIPADA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, za njega kažu da je najbolji partner: Ne laže i ne vara- S NJIM JE SVE KAO U BAJCI

Ukoliko ćete voljeti osobu rođenu u ovom znaku, ludo, istinski, duboko, potrebna vam je ranjivost kako bi mogli da otkrijete šta to znači biti voljen svim srcem.

Ljubav smatra najmoćnijom silom u cijelom svemiru, a on je najbolji, najvještiji upravljač upravo te čarobne sile. Njegov najveći poklon je njegovo srce, on voli i onda kada bi svi drugi odustali zbog toga što on vidi i sićušnu zraku sunca koja mu govori da iza tame postoji svjetlo.

U svojoj želji da njeguje i daje sve što je potrebno kako bi poboljšao svijet, u kojem sada živi, on će se iscrpitipopravljajući stvari i ostavljajući ih boljim nego što ih je u početku pronašao.

RAK
Rakove stalno kritikuju zbog promjenjivog i često sumornog raspoloženja, ali važno je znati da mili Rak sve osjeća. Komunikacija je ključ ukoliko želite da izbjegnete nesporazume koji bi mogli dovesti do romantičnog disbalansa.

Slatka riječ ili promišljena gesta će ga lansirati u orbitu do zvijezda, a nepromišljen komentar ili nepotrebno ignorisanje će ga baciti u vrtlog mračnih sumnji i prepispitivanja kao što su Šta sam uradio da ovo zaslužim.

On osjeća baš sve i često čezne za vremenom koje će provesti u samoći samo sa svojim mislima. S vremena na vrijeme možda ćete biti zbunjeni njegovom sposobnošću da isovremeno bude jednako hrabar i sramežljiv.

Potrebno je nevjerovatna količina posla za pravog Raka da se oslobodi od stvrdnute ljuske koja štiti njegove sirove emocije, tako mnogi Rakovi svoje partnere drže na distanci, dok još pliva po neistraženim vodama i ne uvjeri se da je siguran jer on ne zna da voli polovično.