Novo Showbizz

SAŠA PRODAO GRAND, PA SAD RADI I SVAKI MJESEC PRIMA PLATU: Evo koji iznos je u pitanju! IZNENADIT ĆETE SE

Direktor Granda Saša Popović i Lepa Brena su dobili 30 miliona eura kada su prodali Grand i to su sada proslavili sa skoro cijelom estradom.

Njih dvoje, zajedno sa svojim supružnicima Suzanom Jovanović i Bobom Živojinovićem su sakečali da se malo stabilizuje situacija sa korona virusom, pa su u jednom elitnom beogradskom restoranu okupili sve svoje prijatelje, pjevače kao i dugogodišnje saradnike. Pod sloganom koji je glasio “Hvala za sve ove godine” oni su se zabavljali do kasnih večernjih sati.

Kako je izgledala žurka, imali su priliku da vide svi Brenini pratioci sa društvene mreže Instagram, zbog toga što je ona objavila par snimaka.

Inače, kako se još ranije već pričalo, ona se definitivno povukla iz muzičke produkcije dok je Popović prepustio direktorsko mjesto Aleksandru Miliću Miliju, međutim, šou Zvezde GRanda neće da napušta. On će još uvijek biti glavni u ovom takmičenju kao kreativni direktor, za šta će, kako tvrde izvori dobijati mjesečnu platu od 25 hiljada eura.

Da ostaje u ovom muzičkom takmičenju, potvrdio je na finalu nedavno završene sezone.

– Ostajem tu. “Zvezde Granda” će trajati zauvijek – rekao je Saša.

Prodaja 49 posto Granda je završena prije samo par mjeseci, dok su 51 posto Popović i Brena prodali još 2014. godine kada su isto tako dobili oko 15 miliona eura. Sašin udio u vlasničkoj strukturi je od tada bio 24 posto, pa mu je prodajom pripalo 7350000 eura, dok je pjevačica posjedovala 25 procenata i ona je postala bogatija za 7650000, a kao manjinski vlasnici oni su na godišnjem nivou zarađivali oko milion eura od poslovanja Granda.