Showbizz

SAŠA POPOVIĆ UHVATIO SUZANU SA DRUGIM U AKCIJI: Dobio ŠOK fotku supruge sa ZGODNIM MOMKOM, odlepio od LJUBOMORE! (FOTO)

U nastavku ovo nedeljnog članka malo govorimo o domaćoj estradi, a kada je u pitanju ista tamo ništa novo. Zadruga i Zvezde Granda su svakako u gro planu i to je jedino vredno spomena što se tiče srpske estrade. pored ovoga, jedina bitna vest jesu cifre koje se na sav glas provlače kroz medije, i gde će koji pevač i pevačica da nastupaju u najluđoj noći u godini. Kako se špekuliše skoro 4 miliona evra že da zzarade širom Srbije i Evrope u dočeku 2022 godine.

Mi danas govorimo o Saši Popoviću koji po svemu sudeći do kraja svog života apsolutno više ne mora da radi, jer je poletkom ove godine prodao udeo u Grandu te je zajedno sa svojom saradnicom lepom Brenom, inkasirao po 25 miliona evra. Međutim, on je i dalje prisutan u Zvezdama Granda kao koordinator, i sve prisutan je svake subote u sklopu snimanja emisija.

Njegova supruga Suzana Jovanović, baš iz ovoga razloga nema vremeena nigde da ode i da se malo odmori, a Saša POpović konstantno odlaže odlazaak na godišnji odmor. Sada je Suzana Jovanović bila gost na K1 televiziji, gde je malo podrobnije pričala o svom braaku, i kako je Saša jedan jako ljubomoran muž. Naime, pravio joj je jako velike ljubomorne ascene zbog manekena koji je glumio u njenom spotu.

Međutim, sve se to jako brzo zaboravilo, jer je njemu Suzana verna punih 25 godina, a on je to znao itekako da prepozna. Jednostavno se znalo da su jedno za drugo kada su se videli po prvi puta.