Novo Showbizz

SAŠA POPOVIĆ DOŠAO U JUTARNJI, OVO SU NOVA PRAVILA ZA ZVEZDU GRANDA: Velike promjene za septembar, ovo nismo očekivali

Direktor Saša Popović je otkrio detalje koje su vezani za novu sezonu Zvezda Granda koja počinje od mjeseca septembra.

– Za narednu sezonu ćemo imati fantastičnu scenografiju, biće sve drugačije. To će biti veličanstveno, imat ćete priliku da vidite sve. Radimo po sistemu, prvo kolo slijepa audicija kako bi se raspodijelili svi kandidati – kazao je Popović pa je dodao:

– Ove godine bit će dosta manje kandidata u takmičenju naredne sezone. To je veoma bitno, zbog toga što kada je veliki broj kadndidat, ne mogu da stignu na red i promociju. Prođu samo sedam krugova, dok u slučaju manjeg broja kandidata oni se pojavljuju i po osamnaest puta. Kada se vi osamnaest puta pojavite u najgledanijem takmičenju, naravno da u samom takmičenju već postanete zvijezda – zaključio je direktor Saša Popović za “Jutro” na “Prvoj”.

Moramo podsjetiti da je ova sezona bila najduža ikada, a sve je to zbog korona virusa koji je pogodio cijeli svijet. Sinoć je održano finale Zvezda Granda i ove godine pobijedio mladi Mahir Mulalić koji je iz Bosne i Hercegovine iz malog gradića Gračanica.

Interesantno je da drugu godinu za redom osvajaju Bosanci, a kako Mahir kaže da je ovu pobjedu posvetio svojoj majci, koja je preminula još dok se takmičio u Zvezdama Granda. Tada je odlučio napustiti takmičenje, ali poslije razgovora sa svojom mentoricom Marijom Šerifović odlučio je da se vrati u takmičenje i to je definitivno bila najbolja odluka ikada.