Showbizz

SANJU KUŽET GLEDAMO SVAKE SEDMICE, A NISMO NI SLUTILI DA JE ON BIO NJEN PRVI SUPRUG: Sa njim ima sina, šokirat ćete se KAD ČUJETE KO JE!

Voditeljica najgledanijeg muzičkog programa „Zvezde Granda“ , dospođa Sanja Kužet , krije veliku tajnu unazad godinu dana. Naime , ona se nedavno udala po drugi put i rodila sina. Poznata voditeljica je prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim isto ima sina.

Na njenom prvom vjenčanju bila je poznata folk pjevačica Lepa Brena. U tom periodu Sanja je radila na ružičastoj televiziji kao voditeljica prognoze. Desila se ljubav na prvi pogled. Kako je Sanja tada bila jedna od najatraktivnijih voditeljki , Zoran je bio veoma uporan da je osvoji.

Nakon nekoliko mjeseci zabavljanja , njih dvoje su odlučili da se vjenčaju. Međutim taj brak je trajao svega godinu dana , razveli su se ali ostali u korektnim odnosima. Nakon porođaja Sanja se vratila na Pink televiziju kao novinar informativnog programa , nakon čega prelazi na Grand televiziju , gdje dobija posao voditeljke. Sanja se prošle godine povukla sa scene , jer je ostala u drugom stanju sa novim izabranikom Nemanjom Živojinovićem.