Novo Vijesti

SAMOUBISTVO NAŠE POZNATE PEVAČICE potreslo Srbiju! – PREDOZIRALA SE LEKOVIMA: DIGLA RUKU NA SEBE ZBOG… žalost i tuga (FOTO)

Glorija Sangare je zajedno sa Arijanom Katavić činila grupu Flame koja je devedesetih godina bila jako popularna i njihovu baladu Pučina su tada znali svi napamet od riječi do riječi. Kada su svi očekivali da će izbaciti neki novi hit i napraviti veliki muzičku kaijeru, grupa se raspala i dugo se o ovim djevojakma nije ništa čulo.

Onda je prije pet godina kao grom iz vedra neba stigla vijest da je Glorija izvršila samoubistvo tako što je popila veliku količinu lijekova. Tako se bar pisalo u medijima ali njen brat Andrej je o njenoj smrti obavijestio svoje prijatelje na društvenoj meži fejsbuk i napisao je da je umrla od srčanog udara tako da to nikada do kraja nije potpuno razjašnjeno.

Glorija je tada već godinama živjela u Americi na Floridi a kako je tada pisao Kurir na osnovu informacija koje su dobili od izvora koji je bio blizak preminuloj pjevačici ona je digla ruku na sebe zbog psihičkih problema koje je imala. Ona se dugo borila sa depresijom a interesantno je da u njenoj umrlici piše da je preminula 13. septembra 2016. godine a istog dana je na svom profilu napisala dva statusa:”Hahaha problemi” i “Osjećam se fantastično”.

Također je taj dan promijenila i status veze i napisala da je u emotivnoj vezi sa B.T. i to je bilo njeno zadnje oglašavanje na internetu. Glorija je i prije ovoga pokušala da se ubije 2006. godine kada je htjela da skoči sa prozora svog stana jer se u javnosti pojavio njen intiman snimak na kojem se vidi kako oralno zadovoljava jednog muškarca.