Showbizz

SA 13 GODINA KLELA JE DJECU EMINI JAHOVIĆ, IZBAČENA JE IZ TAKMIČENJA: O ovom skandalu je cijela Srbija brujala, OVO je ona danas! POSTALA JE VELIKA ZVIJEZDA (VIDEO/FOTO)

Ilma Karahmet postala je poznata prije 6 godina u popularnom pjevačkom natjecanju “X Factor”, koje se emitiralo na TV Pink.

Tada je imala svega 13 godina, a njen glas i talent pohvalile su neke od naših najvećih regionalnih zvijezda. Nakon tog natjecanja i razočaranja, malo se povukla iz javnosti, a zatim se vratila s novom pjesmom. Ilma je danas puno zrelija, ali je puno napredovala u pjevanju.

Došla je do finala u X Factoru, ali pamtimo je svi i po pobjedi u RTL-ovim Zvijezdama. Zanimljivo je da je Ilma na tom popularnom natjecanju pobijedila s pjesmom Marije Šerifović-Molitve, a poslije ju je i sama Marija pohvalila što je otpjevala pjesmu.

Ilma je oduševila sve tadašnje članove žirija i publiku izvedbom pjesama poput “Hurt”, “Power of love” i drugih, te tako pokazala pravu pravcatu svestranost prema svim žanrovima u muzici i izborila uvjerljivu pobjedu u superfinalu.

Svi se sigurno još jako dobro sjećaju da je u X Factoru Ilma imala zaista žestok sukob s pjevačicom Eminom Jahović, nakon što je upravo Emina odlučila da Ilma ispadne iz daljnjeg natjecanja, pa je Ilma Emini putem društvenih mreža poslala neke neprimjerene psovke:

„Hvala Emina, imaš svoju djecu i neka te učine sretnom kao što si ti mene učinila” – napisala je tada Ilma Karamhet. Međutim, poslije toga Ilma nije odustala od pjevanja i već ima nekoliko hitova iza sebe

Kazala je da se poslije svega čula s Eminom i da su njih dvije ipak izgladile odnos, iako o tome nije željela puno razgovarati. Objasnila je da je shvatila da su neki bili u pravu kad su joj tada rekli da je premlada za takvu vrstu natjecanja, međutim kazala je da nikada nije ni pomišljala odustati od pjevanja.

Danas Ilma izgleda ovako, već je udana, a neke od njezinih pjesama već imaju osam miliona pregleda na YouTubeu