Novo Showbizz

S NJIM IMA DVOJE DJECE – OVO JE BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Svi bruje o njenoj vezi sa Čavom, A POGLEDAJTE NJEGA! (FOTO)

Poznata voditeljica Dušica Jakovljević je obnovila vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, koji je prethodno prekinuo sa starletom Kijom Kockar.

Dakle, fudbaler je prije dvije godine bio u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa Dušicom Jakovljević, da bi ubrzo bilo objelodanjeno da je osvojio Kiju Kockar.

U medijima se tako čak spekulisalo da je Miloš prevario voditeljicu sa tom pjevačicom, ako da i njih dvije zbog toga više nisu u dobrim odnosima, ali niti jedan od aktera nikada nije potvrdio tu priču.

Nedavno je Kija otkrila da je stavila tačku na vezu sa njim, a on se poslije toga opet vratio Dušici.

Moramo podsjetiti da je voditeljica bila udata i ima dvoje djece iz braka sa producentom Aleksandrom Miljušem, i to sina Ognjena i kćerku Anđelu. Poznato je da su se Aleksandar i ona upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću Emotion. Izrodila se iz svega ljubav a onda i brak, a razveli su se 2014. godine.

Dušica je jednom prilikom u intervjuu istakla da ju je taj razvod samo ojačao i ništa drugo.

– Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih- kazala je voditeljka prije nekoliko godina.

S obzirom da malo ko zna da je to bio njen momak, sada su se svi iznenadili kada su vidjeli o kome se ustvari radi.