Zdravlje

RUSKI RECEPT KOJI RASTVARA TROMB: Lekovita kaša je spas za proširene i upaljene vene, evo kako se pravi

Idemo se danas malo pozaaviti sa domaćom ishranom te da li je moguće da se u današnje vreme koliko toliko može nortmalno hraniti sa nekim minimumom sredstava. To je na Balkanu jako teško napraviti jer se jako dobro zna da je ekonomska situacija itekako loša a ccene itekako idu prema gore. Samim time što se jede lošija hrana samim time je puno lakše da čovek oboli od nekih obolenja koja su povezana sa srcem i drugim organima.

Ugrušak u krvi je definitivno jedan od najopasnijih bolesti koja može da snađe jednu osobu. Naime ako je dobbijete ona samo luta vašim organizmom i jednostavno ne znate kada će taj mlai trom da napravi veliki problem u vašem telu. U tren oka neko dobije moždani ili srčani udar zato se trom odmah mora rešavati i pravovremeno lečiti. Lekovi za ove stvari su jako skupi pa su ljudi sve više i više prinuđeni da traže pronalazak problema u prirodi a mi vam u nastavku našeg današnjeg članka donosimo jedan stari ruski recept koji će vam itekako pomoći.

Sve što vam trea za ovaj super preparat jeste 250 grama belog luka i 12 komada manjih limuna. U blenderu izblendajte oguljeni beli luk a na to dodajte isečeni limun kojeg ćete izblendati sa belikm lukom zajedno ali sa korom koju nećete da gulite. Sve nasuti u staklenu teglu koju nećete zatvarati poklopcem nego ćete je prekriti sa gazom. Konzumirajte po jednu supenu kašiku svaki dan uz malo tople vode. Celu smesu i teglu čuvati u frižideru celo vreme.