Novo Vijesti

RUSIJA I SVET U NEVERICI: Procurela vest iz Kremlja, OPERISAN JE U TAJNOSTI! – Na žalost..(FOTO)

Kada govorimo o svjetskoj političkoj sceni oduvijek su dva najmoćnija igrača bili Rusija koja je za vrijeme hladnog rata bila u sastavu SSSR-a i Amerika i ove dvije države su se uvijek birile za prevlast u svijetu i hladni rat koji je nekoliko puta bio na ivici eskalacije traje i dan danas.

Dok Amerika posljednjih godina bira predsjednike koji su ili potpuno netalentovani za politiku kao što je to bio Donald Tramp ili prestari za ovu funkciju kao što je slučaj sa sadašnjim predsjednikom Džoom Bajdenom, Rusijom već dugi niz godina gvozdenom rukom upravlja Vladimir Putin koji je promjenom ustava sebi omogućio da vlada u beskraj. O njemu se zna samo ono što on želi, a može se vidjeti da ga se mnogi i plaše ali i respektuju.

U posljednje vrijeme je Bajden nekoliko puta pokušavao da isprovocira njegovu reakciju i da potakne stari sukob, međutim svi se analitičari slažu da ne bi trebao da čačka mečku jer Rusija za razliku od Amerike ne pokazuje sa čime raspolaže kada je u pitanju naoružanje a poznato je da su njihovi naučnici najkvalitetniji u svijetu i da mogu osmisliti skoro sve što im zatreba. Iako je Putin jako aktivan, u slučajevima kada ne može da izvrši neku od svojih državničkih dužnosti njega mijenja premijer a u posljednje vrijeme su sve učestalije priče da je predsjednik bolestan i nagađa  se da je u pitanju Alzhajmerova bolest.

Ovo je zaključeno na osnovu toga što on uvijek soju lijevu ruku drži u džepu a primjećeno je i da mu desna drhti prilikom potpisivanja dokumenata. Ovo je za rusku javnost otkrio politolog Valerij Solovej koji tvrdi da je Putin i operisan u Kremlju i da će se povući sa vlasti početkom iduće godine.