Novo Vijesti

RUŠE ŠABANOVU KUĆU U KRČEDINU?! Goca ni za živu glavu ne da vikendicu, preti im GASTARBAJTER koji tvrdi da mu je dužna.. ISPLIVALA PRAVA ISTINA (FOTO)

Smrt legendarnog folk hitmejkera Šabana Šaulića čije se pjesme već decenijama pjevaju širom Balkana na mnogim društvenim događajima i okupljanjima je pogodila mnoge kada se desila prije dvije godine a neke fanove i njemu bližnje tuga i dalje ne popušta.

Stalno saznajemo nešto novo o njegovim tajnama i njegovoj porodici koja se našla na meti mnogih medija zbog Mihajlovog kockanja i zbog raspodjele imovine, a danas vam prenosimo priču o Šabanovoj omiljenoj nekretnini – njegova vikendica na Krčedinu. Tu je Šaban jako često bježao od realnosti da se odmara, a neki kažu da je žurio kući iz Njemačke taj sudbonosoni dan kad je poginuo u saobraćajnoj nesreći i da je ta žurba bila samo da što prije dođe do Krčedina i odmori dušu od silnog posla koji je odradio tad u Njemačkoj.

Kurir prenosi da se neki gastarbajter zainteresovao za taj posjed i da planira kupiti i srušiti Šabanovu vikendicu u Krčedinu. Neki izvori su za Kurir otkrili da taj gastarbajter pokušava da dođe do Goce i Šabanove porodice putem ucjene i prijetnje, te je počeo da koristi i mještane tog kraja kako bi došao do svog cilja.

Kako kažu ti izvori, iako su se neki mještani navodni uplašili i popustili pod pritiskom, Goca se bori svim silama da vikendica ostane tamo gdje jeste jer je to ipak bio Šabanov komadić raja na Dunavu. Iako ova priča zvuči alarmantno za fanove Šabana, izvor blizak porodici Šaulić je za Kurir izjavio da ova vijest nije uopšte istinita. Šta vi mislite o ovome?