Novo

ŠOKANTNA ispovest žene u BOSNI: Platila sam komšinici PET EVRA da mi očisti kuću, a ona je uradila OVO!

Danas vam donosimo ispovijest koja se pojavila na internetu i koja je podigla ogromnu prašinu i podijelila je javnost. Radi se o ženi koja je iz Austrije došla u Bosnu i zaposlila je komšinicu da obavi njene kućne poslove. Tako je za sedam sati, kako je ona napisala, platila joj 5 evra, odnosno to je oko 600 dinara smatrajući da to uopšte nije malo novca. Zaposlena je nakon što joj je ona dala novac rekla kako ona ne prosi.

Mi vam u cjelosti prenosi anonimnu izjavu na internetu: “Pozdra, stigla sam iz Austrije u Bosnu kao i za svaki praznik, pozvala sam komšinicu da mi malo poradi po kući, da obriše malo prašinu i da mi usisa kuću. Komšiniica se zadržala samo nekoliko sati i ja joj dam pet evra i djeci po čokoladu, jer sam smatrala da nije ništa puno očistila i još sam joj ponudila kafu, ali ona se naljutila na mene i vratila mi je pare i rekla kako ona ne prosi.

Nisamo mogla da vjerujemo šta me je u tom trenutku snašlo. Znači mislila sam da joj pomognem da zaradi koju marku i na kraju sam ispala velika budala. Također, ja smatram da pet evra nije nikako malo za nekih sedam sati rada, jer neki rade u Bosni i cijeli dan za te pare..”, napisala je žena koja je došla iz Austrije.