Savjeti

Rešite se miševa za SVA VREMENA! Oni vam donose zarazu u kuću, OVAKO ćete ih se rešiti JEDNOM I ZAUVEK!

U današnjem članku jedna jako zanimljiva tema, a tiče se svih onih koji imaju problema u kući sa štetočinama koji im uništavaju namještaj, donose zarazu, uništavaju namirnice po špajzu i pravi su napasnici u svakom mogućem pogledu.

Miševi su nešto najgore što može da vam se desi, dosta osoba sa mačkama pokušava da riješi ovaj problem, ali u današnje vrijeme mačke nisu bile to što su bile.

Mnoge su razmažene jer su navikle na hranu koju dobijaju od svojih vlasnika, tako da svaka deseta mačka uopšte voli da lovi. Imali smo snimak od prije par mjeseci kada je veliki štakor izašao iz kanalizacije, a oko njega je bilo 10 ak mačaka. Par njih ga je samo pogledalo čudno, nisu znali šta treba da rade. U jednom trenutku je štakor skočio na jednu od njih, a ostale su se razbježale.

Dosta osoba koristi mišomor i ostale hemijske preparate ne bi li se riješili miševa. Međutim, to ponekad zna da bude dvosjekli mač. Miševi raznesu taj otrov na primjer u otvorenu vreću brašna i eto problema za vas. Jako lako se možete i otrovati. Danas vam donosimo neka prirodna sredstva kako se riješiti miševa.

Jedno od najboljih, jeste oguljena kora od crvenog luka. Miševi nikako ne vole tu aromu, tako da samo ostavite na mjesto gdje mislite da se oni pojavljuju, i problem je riješen. Sljedeća stvar koju ne vole jeste metvica, kao i miris benzina i nafte. Natopite na gazu ili vatu, i slobodno namočite sva sporna mjesta u vašem špajzu. Javite nam rezultate.