Showbizz

REGIJA U ŠOKU! Končano otkriveno s kim je SNEKI BILA U BRAKU: Ovo je čovek koji je oženio poznatu pevačicu! PA SU SE RAZVELI!

Ono što je specifično kod domažih zvezdi je to da konstantno rade na privatnoj promociji. Dovoljno je samo pogledati njihove lične profile na društvenim mrežama i sve će vam apsolutno biti jasno. Tu su svaki dan nove fotke i storiji, kao i ono od čega žive, a to ssu svakako plaćene reklame za njihove sponzore koji plaćaju paprenu cenu da se nađšu na njihovom zidu.

Međutim, ono što je svima zajedničko je to, da kriju svoju privatnost i neke stvari iz prošlosti kao zmija noge. Tako mnogi ne znaju da je ALeksandra Prijović na početcima svoje karijere pevala pod šatorima i po seoskim veseljima, jer je debelo platila da se to sve poskida sa servisa You Tube-a. Također, jako malo ljudi zna da je bila zaručena za svog kolegu Ljubu Perućicu.

Snežana babić Sneki je također jedna od njih, koja je još od sredine 80 godina na estradnoj sceni, a svi je znaju po besprekornoj lepoti i dugim nogama, a retko ko po lepoj i kvalitetnoj pesmi, ali i na tome joj treba čestitati, zar ne? Retko ko zna da je ona 2009 godine se razvela od jednog nemačkog biznismena sa kojim je bila u braku punih 7 godina. Da li ste zanli za ovu informaciju?

Radomir Stanojević je njegovo ime, i on je u Nemačku otišao sa samo 20 godina, a Sneki je par godina nakon ovog tazvoda prolazila kroz jako veliku privatnu krizu. Ona i dan danas veruje u brak, ali jednostavno još uvek nije našla svoju srodnu dušu. Vaša mišljenja o Sneki?