Novo

Rasturio sebi brak da bi oženio ŠKOLSKU drugaricu: Dobili sina, a onda je saznao za njenu užasnu tajnu

39. godišnji Poljak Jirži TEtvijak iz Vroclava više od dvadeset godina je patio za školskom drugaricom Magdalenom u koju je bio jako zaljubljen, ali se među njima nikada ništa nije desilo.

Dvije decenije kasnije, oni su se napokon spojili i štaviše sina su dobili. Njihova priča je bila povod i gostovanja na televizji TV4 gdje su ispričali tu priču.

Jirži se poslije srednje škole povukao i poslije par godina zabavljanja, oženio je izvjesnu Hanu s kojom nije imao djece, ali je zato bio brak skoro pa idealan. Isti taj brak je rasturio zbog školske ljubavi, a nije mogao ni da pretpostavi kakav je to život Magdalena vodila u međuvremenu.

Magdalena mu nije nikada izlazila iz glave, potajno je razmišljao šta radi i s kim je danas. Izgubio je svaki kontakt prijatelja iz srednje škole i čuo je da se ona preselila u Pariz, a spletom neobičnih okolnosti, sreo ju je jednog popodneva u centru kada se početkom prošle godine šetala sa svojom majkom.

– Bila je ljepša nego ikada prije. Starija, ozbiljnija, formirana i uspješna žena, a kada mi je rekla da razmišlja o povratku kući, srce mi je zaigralo. Našli smo se ponovo u gradu i otkrila mi je da sam joj se sviđao u srednjoj školi, ali sam bio vrlo stidljiv i povučen, a ona nije željela da preduzima prvi korak. Svima se dopadala u odjeljenju, posebno dvojici mojih drugova. Posle srednje škole sam prekinuo kontakt sa svima, pa nisam znao u kakvim je ona odnosima sa drugima, a poslije par susreta u gradu, spontano smo ušli u aferu, zbog čega sam se posle i razveo. Nije bilo sretnijeg čovjeka od mene kada smo Magdalena i ja počeli da živimo zajedno – kaže Jirži za TV 4.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.