Novo

RAJKO DUJMIĆ bio MONSTRUM – Tukao i zlostavljao VLASTITOG SINA – Nakon mnogo godina sin progovorio o PAKLU koji je preživio – eto koga ste obožavali

Čitav Balkan potresla je vijest od prije dva dana kada je preminuo poznati hrvatski pjevač Rajko Dujmić. Imao je vrlo veliku prometnu nesreću prije 7 dana kada je sa svojim SUV-om na Ravnoj gori sletio s ceste i srušio se u kanal nedaleko od njega. 

Najgore je što uopće nije bio vezan, pao je iz automobila i tada je vrlo teško ozlijedio glavu.

Odmah je bio prebačen u bolnicu na Sušaku, gdje je bio spojen na aparat, čitavo vrijeme bio je u komi, a cijela se situacija zakomplicirala prije 3 dana kada su morali izvršiti hitnu operaciju koja je nažalost prošla vrlo loše i on je umro. Preminuo je isto popodne i njegova tadašnja supruga nije mogla doći k sebi od tuge. Proizvođač velikih hitova napustio nas je vrlo rano, ali ostat ćemo s njegovim velikim hitovima da nas podsjećaju na njega.

Ali, svi oni koji Rajka ipak malo bolje poznaju, znat će da ima sina iz prvog braka sa suprugom Snježanom. Zove se Tin, ali njih dvoje su se razveli kad je Tin još bio dječak. Danas je on s majkom u Španjolskoj, gdje živi sa svojim očuhom. Ali, ono što malo ljudi zna je kako je Snježana jednom prilikom nekoliko puta rekla kako je Rajko par puta istukao sina kada je bio mali kada bi napravio neki problem ili podigao glas na svog oca. Kasnije, kad je Tin odrastao, sve je oprostio svom ocu, pa ga čak i pozvao na vjenčanje kad se oženio prije 2 godine. Njih dvojica su se viđali redovno svako ljeto 20 dana kada bi Rajko Dujmić bio na odmoru.